PAKEJ BILIK DARJAH

Pakej Bilik Darjah yang disediakan khas untuk pihak sekolah membuat tempahan lengkap untuk bilik darjah. Pakej ini mengandungi kelengkapan bilik darjah seperti meja dan kerusi murid, meja dan kerusi guru dan papan putih bermagnet (Magnetic Whiteboard).

RM5,400.00 - RM16,500.00

Bilik latihan (Training Rooms)

Pakej Bilik Latihan (Training Room) yang disediakan khas untuk pihak penyelenggara latihan membuat tempahan lengkap untuk bilik bilik latihan. Pakej ini mengandungi kelengkapan seperti meja dan kerusi banquet, skirting dan papan putih bermagnet (Magnetic Whiteboard).

RM4,300.00 - RM12,000.00

BiLIK KULIAH / KELAS TUISYEN

Pakej Bilik Kuliah / Kelas Tuisyen yang disediakan khas untuk pihak Kolej / pusat tuisyen membuat tempahan lengkap perabot untuk bilik kuliah / tuisyen. Pakej ini mengandungi kelengkapan seperti kerusi pelajar (bersama meja lipat), kerusi pengajar dan papan putih bermagnet (Magnetic Whiteboard).

RM2,300.00 - RM7,400.00

DEWAN PEPERIKSAAN

Pakej Dewan Peperiksaan yang disediakan khas untuk pihak sekolah / Kolej / IPT membuat tempahan lengkap untuk dewan peperiksaan. Pakej ini mengandungi kelengkapan seperti meja dan kerusi peperiksaan.

RM11,800.00 - RM21,700.00

BILIK GURU

Pakej Bilik Guru yang disediakan khas untuk pihak sekolah membuat tempahan lengkap untuk bilik guru. Pakej ini mengandungi kelengkapan bilik guru seperti meja dan kerusi pejabat, laci serta rak fail.

RM4,800.00 - RM13,300.00

BILIK MESYUARAT

Pakej Bilik Mesyuarat yang disediakan khas untuk pihak syarikat membuat tempahan lengkap untuk bilik mesyuarat. Pakej ini mengandungi kelengkapan bilik mesyuarat seperti meja dan kerusi dan papan putih bermagnet (Magnetic Whiteboard).

RM5,000.00 - RM13,000.00

DEWAN MAJLIS

Pakej Dewan Majlis yang disediakan khas untuk pihak penyelenggara dewan banquet membuat tempahan lengkap untuk dewan yang menyediakan perkhidmatan sewaan dewan untuk majlis keraian. Pakej ini mengandungi kelengkapan seperti meja dan kerusi banquet, alas meja dan sarung kerusi.

RM5,000.00 - RM13,000.00

MEDAN SELERA / RESTOREN

Pakej Medan Selera / Cafe / Restoren yang disediakan khas untuk pihak penyeleggara medan selera / restoren / Cafe membuat tempahan lengkap untuk keperluan yang berkaitan. Pakej ini mengandungi kelengkapan meja dan kerusi serta kaunter..

RM7,000.00 - RM31,300.00

BILIK PENGURUS / PENGARAHPakej Bilik Pengurus / Pengarah yang disediakan khas untuk pihak syarikat membuat tembahan lengkap untuk bilik pengurus / pengarah. Pakej ini mengandungi kelengkapan seperti meja, kerusi, laci, kabinet dan rak fail.

RM5,000.00 - RM13,000.00

PARTITION pejabat

Pakej Partition Pejabat (Workstation) yang disediakan khas untuk pihaksyarikat membuat tembahan lengkap untuk ruang pejabat. Pakej ini mengandungi kelengkapan seperti partition meja dan kerusi, laci, rak dan kabinet. Pelanggan perlu memberikan ukuran ruang pajabat / pelan lantai untuk memastikan set partition yang ditempah boleh dimuatkan. Hubungi kami jika perlukan bantuan atau memerlukan rekabentuk / saiz yang lain.

RM5100.00 - RM18,500.00VIDEO PRODUK

fb like

KATEGORI PERABOT

kerusi pejabat

Kategori
KERUSI

executive table

Kategori
MEJA

office furniture

Kategori
WORKSTATION

perabot asrama

Kategori
PERABOT ASRAMA

white board

Kategori
WHITE BOARD

steel cabinet

Kategori
KABINET BESI

safety box

Kategori
PETI KESELAMATAN

office blinds

Kategori
BLINDS SYSTEM

arabian canopy

Kategori
KANOPI

banquet chair covers

Kategori
AKSESORI